da-DKen-US

Forum

Raceframe DIY
Sidste indlæg 20-02-2012 00:44 af MACS. 0 Svar.
Udskriftvenlig
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorter:
ForrigeForrige NæsteNæste
Du er ikke godkendt til at svare på et indlæg.
Forfatter Meddelelser
MACSBruger er offline
Pitcrew Member
Pitcrew Member
Posts:10
Avatar
Grindsted

--
20-02-2012 00:44

  Nu har jeg læst og kigget lidt på alle de fine raceframes der er til salg - det er ikke fordi jeg vil genere nogen forhandlere eller lign., men hvorfor bygger i dem ikke selv? Så passer de til jer og jeres kropsbygning. Jeg har selv været igang for et par år siden og jeg skal så til det igen, fordi jeg vil ha' min forbedret en lille smule(mangler et sted til mus og keyboard + ledningsføring).

  Men det kræver jo ikke mere end adgang til en svejser + rustfri stål eller hvad den nu end skal laves i. Jeg tog den originale stol fra min gamle Alfa Romeo 155 Q4(den fik læderstue) og så tog jeg en kammerat med hen til min nu tidligere arbejdsplads og så gik vi igang med at bukke stål og svejse sammen. Det fik jeg den her ud af:

   http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/2119_1096905825145_1301590960_291529_6864_n.jpg

   

  Gearstangen er rykket ned i en fornuftig højde og afstand - noget jeg savner på en masse af de raceframes man kan købe færdige. Det besværliggør self. ind og udstigning, da den fylder lidt - og da mit computerværelse er indrettet sådan at jeg skal ind fra den side med gearstangen, så er det endnu mere "træls". Men når først man sidder der, så har man det hele indenfor rækkevidde. Målene er taget lidt ud fra min alfasud, for at jeg havde en idé om placeringen af det hele. Vi har så gået lidt på kompromis et par steder, så helt præcis er det ikke.

  Det er heller ikke en racerstol, men den er så fortrinlig at sidde og glo film fra computeren, når konen vil se Vild med Dans eller lign.

   

  Du er ikke godkendt til at svare på et indlæg.